Torsdag, den 29. oktober (generalforsamling)

Vigtig orientering til Seniorklubben medlemmer.

Der er, som alle ved, blevet indført skærpede restriktioner på grund af udviklingen i Covid 19. Det betyder også ændringer for Seniorklubben. Vi har dog stadig lov til at dyrke vores elskede sport.

Torsdag den 29. oktober spiller vi som tidligere angivet 9 hullers ”Norsk Stableford” med start kl. 9.30. Da vi ikke må samles mere end 10 personer til orientering og start, udsender vi starttider og startsted inden torsdag, så alle ved, hvornår og hvor man skal være klar til at slå ud.

Der må max være 10 personer ved driving range, 10 personer på putting green, 10 personer ved bistroen. Alle steder indendørs skal der bære mundbind, hvis man ikke sidder ned. Det gælder også i laden, når man henter sin bag.

Reglerne for ”Norsk Stableford er:

Der spilles efter normale Stableford-regler, dog skal hver spiller kaste bolden én gang pr. hul. Kommer man i hul uden at have brugt sit kast, tildeles han/hun 2 strafslag. Kastet gælder ikke som et slag .

Efter spil, ca. 12.30, er der generalforsamling i Hesteomgangen. Her vil der været opstillet stole og borde, så alle har ansigtet samme vej med god afstand mellem hver.

Desværre er der ikke mulighed for, at vi kan nyde Brinnies lækre mad, fordi vi under spisning kun må være 10 personer i Hesteomgangen. Det må vi have til gode til senere.

Husk tilmelde jer til torsdagens spil senest tirsdag kl. 18.00. Det kan gøres HER

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.