Mandag, den 18. september (25 års jubilæum i Møn Golfklub)

For en gangs skyld var vejrforholdene fantastiske på Møn – ekstremt vindstille og solskin, så det var med høje forventninger, at seniorerne drog til Møn Golfklub i anledning af golfklubbens 25 års jubilæum. Seniorklubben på Møn havde endnu en gang lagt sig i selen for et særdeles vellykket arrangement med dejlig mad efterfølgende.

Men,men resultaterne var langtfra prangende. Normalt putter de fleste seniorer fra Falster rimeligt godt, men om næsten alle havde en dårlig dag eller om greens var meget meget hurtige. Der er ingen tvivl, at greens var rigtig hurtige på denne mandag. De var sat op til rigtige narrestreger og det overraskede de fleste. Jeg tror personligt ikke, at jeg har puttet på så hurtige greens i mange år.

Resultaterne taler for sig selv og derfor henviser jeg til golfboks. Se dem HER.

Tak til Poul Erik Petersen og Møn Golfklub for en dejlig dag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.