Sommertur 2017 (15.-18. august)

Vi har modtaget følgende indlæg fra Gitte Haagensen fra sommerturen til Brundtland.

Vi startede vores tur til Brundtland tirsdag, den 15. august. Vi var 29 med bussen fra starten, som udgik fra Virket kl. 8.30.

Humøret var højt fra starten med dejligt vejr. Første stop var Stensved hvor 3 stod på. Næste stop skulle være Fredericia, men det blev stoppet af en brændt lastbil på Storebæltsbroen. Da vi nærmede os Fuglebjerg hørte vi i radioen, at der var mange kilometer lang kø, så vi bestemte os for at holde en kombineret ryge- og tissepause på den nærmeste Shell-tank. Her var en pause på ca. ½ time. Vi kørte videre i den tro, at vi nu kunne køre lige igennem, men før broen var en lang kø, hvor vi ufrivilligt måtte holde i 1½ time. Vi blev enige om, at droppe Fredericia, således at frokosten blev indtaget på vores sædvanlige  rasteplads Kildebjerg på Fyn.

Vi kom til Brundtland ca. kl. 15.30, hvor Ulla og Jan stod og tog imod os. Vel anbragt på vores dejlige værelser kunne vi endelig pakke ud og slappe af med en lille en til halsen. Vi spiste og hyggede lidt efter maden, men alle var trætte så klokken blev ikke gammel.

Onsdag kørte vil til Ribe Golfklub og spillede en dejlig skovbane med mange udfordringer. Banen var rigtig dejlig og solen skinnede på os. Golfklubbens medlemmer var rigtig søde og ikke sure på os, når de skulle vente på os ind imellem. Vinderne af dagens spil blev Finn, Bent Gade, Jørn Andersen, Kitty, Kirsten Weiss, og Birgitte Pedersen.

Torsdag spillede på Brundtlands egen bane, som ligeledes var en udfordring. Vejret var stadig med os. Da vi alle var kommet ind og havde siddet og hygget os ude med øl /vin, kom der et ordentlig skybrud. Vi var meget heldige, at alle var kommet ind. Dagens vindere var Peter, Rene, Bent Tvangsø, Rita, Jonna P., og Hanne Tvangsø.

Det var helt trist, at skulle vi skulle hjem i morgen efter nogle dejlige og hyggelige dage. Maden var ikke luksus, men dejligt med de smurte boller, som vi tog med os ud på golfbanen.

Fredag sagde vi farvel til Ulla og Jan, som skulle videre til Holland og alle vi andre kørte til Nyborg og heldigvis uden “køer” nogle steder. Vi spillede Sct. Knud  Golfklubs bane, som var den mest triste golfbane, som jeg har spillet. Vi gik i støj fra motorvejen og os fra de mange biler. Stadig ingen regn. Dagens vindere var Klaus, Søren, Erik, Ulla Kjær, Pearl og Karin.

Hanne Devantier fik årets KVAJE-pokal for sit stunt i brusekabinen.

Kirsten Weiss og jeg har bestemt, at vi ikke vil arrangere flere ture, da tilslutningen ikke er så stor mere. Så vi synes det er på tide, at holde en pause.

Vi siger begge tak for de par år vi har fået lov til arrangere sommerturene.

Kirsten og Gitte.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.