Nyt om sommertur til Brundtland fra den 15. til 18. august.

Kirsten, Klaus, Rene’ og jeg har lige været en tur rundt til de steder vi skal spille på vores tur. Vi 4 glæder os meget til at spille Sct. Knud i Nyborg, banen så rigtig velplejet ud og den ligger også tæt på vandet. Dejlig restaurant, hvor vi indtager vores måltid på turen hjem.
Vi tog derefter til Ribe, hvor banen også så rigtig flot og velplejet ud, den blev vi alle fire enige om, at den glædede vi os også til at prøve kræfter med.
Efter en hyggelig overnatning på Slukefter Kro med 5 retter gourmet middag med prøve smagning af vine, kørte vi til Brundtland, hvor vi spillede på Brundtland og det var en spændende bane. I kan godt glæde jer til alle 3 baner.
Alt er nu på plads, så nu venter vi bare på den 15. august, hvor vi kan komme afsted på turen. ⛳️🏌
God weekend.
Hilsen Kirsten og Gitte

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.