Torsdag, den 6. april

Så oprandt da dagen mange havde ventet på – seniorklubbens åbningsmatch i sæson 2017. Vi var 42 der spillede holdspillet “BONUSBOLD” med 3 deltagere på hvert hold såvel 9 og 18 huller. Vejret var lidt køligt og blæsende, men med solskin det meste af tiden. Bistroen serverede velsmagende wienerschnitzel med hele “svineriet” Efter den værste sult var stillet blev vinderne af vinterturneringen kåret med øl og vin m.v. Det endelige resultat kan ses under fanen vintergolf 2016/17/vinterturneringen. Bestyrelsen takkede IB JØRGENSEN for en fornem indsats som turneringsleder for vinterturneringen, som havde haft et gennemsnit på 20 spillere hver torsdag vinteren igennem – meget fint gennemsnit vejret taget i betragtning. Vi håber, at Ib tager endnu en tørn hvis vinteren skulle komme om mange mange måneder.

Resultatet af dagens bonusbold blev.

9 huller:

  1. Agnethe Dahl, Susanne Andersen og Finn Pedersen 71 point

18 huller:

  1. Klaus Weiss, John Bro og Flemming Refshøj 119 point

Peter Ruben Clausen har allerede opdateret galleri 16-17 med billeder fra dagens spil.

HUSK tilmelding til hulspilsturneringen kan stadig nås indtil den 20. april.

På gensyn torsdag, den 20. april kl. 9.00 til 1. runde i forårsturneringen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.