Hulspilsturneringen

“Her følger så 2. afsnit af konditionerne til seniorklubbens hulspilsturneringen”

Hver runde i hulspilturneringen SKAL være afviklet indenfor den fastsatte dato. De indledende matcher i gruppespillet skal være afviklet inden torsdag, den 20. juli 2017. Matcherne kan lægges på samtlige ugedage efter spillernes eget ønske.  Det påhviler alle spillerne i det indledende puljespil at få aftalt de enkelte matchers afvikling inden ovennævnte dato.

Vinderen af den enkelte match er forpligtet til at videregive resultatet af matchen til turneringsledelsen ved Ib Jørgensen på mail ib.jorgensen77@gmail.com eller til Jørgen Laulund på mail gjlaulund@oncable.dk. Dette skal gøres så vidt det er muligt den samme dag, som matchen er afsluttet eller senest dagen efter den er afsluttet. Såfremt enkelte af rundens matcher ikke er afviklet senest 2 uger før næste runde skal afvikles, trækker turneringsledelsen lod om, hvem af disse spillere, der går videre til næste runde.

Er der en eller flere i puljen, som har vundet lige mange matcher, afgøres placeringen efter:

  1. Indbyrdes matcher
  2. Antal vundne huller (”ups”) i indbyrdes matcher
  3. Antal vundne huller (”ups”) i alle matcher
  4. Lodtrækning

Hvis der opstår forhindringer for en matchs rettidige afvikling, skal turneringsledelsen kontaktes, Hvis en match ikke er blevet spillet og turneringsledelsen ikke er kontaktet herom, udgår matchen af listen og begge tildeles 0 point i puljen.

Hvis en spiller bliver langtidsskadet kontaktes turneringsledelsen.

Eventuelle ottendels/kvartfinaler/semifinaler gennemføres i 2. halvdel af juli og august og 1. halvdel af september. Det er planen, at finalen afvikles på en torsdag i sensommeren/efteråret 2017.  Der vil blive rigtig gode præmier til vinderne.

3. afsnit handler om “Sådan taber man et hul i hulspil.”

og vil blive udgivet om kort tid.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.