HULSPIL

REKLAME

På baggrund af forslag fra Ib Jørgensen har bestyrelsen besluttet, at afholde en hulspilsturnering henover sommersæsonen. Vi er ved at lægge sidste hånd på konditionerne til turneringsformen med både 9 huller såvel med 18 huller. Men allerede nu kan jeg afsløre, at vi påtænker et indledende gruppespil med 3 og/eller 4 deltagere afhængig af det samlede antal tilmeldinger, således den enkelte er garanteret 2 eller 3 matcher. For at alle har en chance vil deltagerne spille med 7/8 handicap. De enkelte deltagere planlægger selv afholdelse af matcherne henover ugens 7 dage indenfor de udstukne tidsrammer. Finalen påtænkes spillet en torsdag i september måned. Tilmelding vil som altid kunne ske i “mappen” i klubhuset eller på mail til ivy.john.bro@gmail.com

I den kommende tid vil der komme yderligere information omkring hulspilsturneringen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.