Torsdag. den 8. december

Baneudvalget havde meddelt, at der i resten af vintersæsonen skal spilles til vintergreens og nye vinter-teesteder, så nu er vinteren så småt kommet til Falster. Vejret på denne torsdag var mildt – lidt diset og lettere støvregn samt ikke mindst masser af blade, så det var vigtigt at holde sig på banen, hvis det skulle lykkes at spille og finde den lille bold. Der var 23 friske seniorer, et imponerende fremmøde. Alle fik spillet noget fremragende golf og mindst scores blev rigtig rigtig høje, hvilket betyder at ikke mindre end 13 spillere får nedskrevet deres vinterhandicap.

Resultaterne fra 5. runde i vinterturneringen blev:

9 huller m/k:

  1. Jørgen Rasmussen 22 point
  2. Birgitte Pedersen 20 point (hcp. 25,9)
  3. Poul Anton Hansen 20 point (hcp. 26,0)

Damer 18 huller:

  1. Hanne Tvangsø 39 point
  2. Jonna Clausen 37 point
  3. Kitty Sommer 35 point

Herrer 18 huller:

  1. Mogens Jørgensen 47 point
  2. Erik Allan Nørgaard 44 point
  3. Erik Thorsen 41 point

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.