Julefrokost 2016

Seniorklubbens årlige og traditionsrige julefrokost blev afviklet torsdag, den 1. december 2016 i en hyggelig og afslappet stemning med 48 veloplagte seniorer. På grund af forskellige omstændigheder var der foruden den dejlige julemad et langt program der skulle afvikles i løbet af eftermiddagen. Årets vindere af efterårsturneringen skulle hædres og præmieres. Slutstillingen i efterårsturneringen 2016 kan ses her. Bestyrelsen har i øvrigt besluttet, at turneringsformen (forår/efterårsturneringen) udvides fra 7 til 8 runder med fradrag af 3 runder. Vi tror på, at det bliver en lille smule mere retfærdigt og at man kan droppe 1 eller  2 runder undervejs til andre nødvendige gøremål.

Dagens vindere af 1 kølle/jern blev på hul 1-9:

  1. Svend Rønne 19 point
  2. Jonna Clausen 19 point
  3. Erik Allan Nørgaard 18 point

Hul 10-18:

  1. Poul Anton Hansen 16 point
  2. Erik Thorsen 15 point
  3. Kess Jensen 11 point

Årets “VICTOR” fik Kaj Døssing

Årets “BØRGE” fik Bodil Nielsen

Årets “OSCAR” fik Svend Rønne

Endvidere blev Peter Ruben Clausen hædret for hans indsats i forbindelse med galleri16

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.