Torsdag, den 21. juli – i Halsted

Vi har modtaget referat fra ugens gæsteskribent Erik Thorsen fra venskabsmatchen i Halsted.

Torsdag den. 21. juli var vi 15 gæve m/k i Halsted til en forrygende match mod venner udi det lollandske, der desværre nød godt af hjemmebanefordelen. Banen stod flot og er rigtig spændende. Vejret var rigtig ”golfvejr” svag vind, letskyet og varme i radiatorerne.

På trods af, at Halsted vandt knebent med 28,85 mod vores 25,8, så var der trængsel ved præmiebordet af vores langt slående, forrygende godt spillende hold. For lige beskeden at nævne toppen af poppen:

 Ib Jørgensen – nærmest hul på 12 med 1.57 meter – krydret med en Birdie – flot.  Som en flot nr 1. Bent Tvangsø med 32 point, efterfulgt af Kitty Sommer på en 2. plads med 32 point.

Og som rosinerne i pølseenden Erik Thorsen og René Brodin med til sammen 58 point, jævnt fordelt.  Bilerne bugnede af rødvin og ikke et øje tørt.

Efter kampen var der sang præmieuddeling og fællesspisning af flot belagt smørrebrød, hvor det var svært at finde rugbrødet.

Til kaffen var der kager og snaps – flere forskellige – og da referenten har visse radikale tilbøjeligheder, blev han udnævnt til co-driver af konen.

Alt i alt – en herlig dag i gode venners selskab.

Erik Thorsen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.