Nyt fra bestyrelsen.

Som tidligere skrevet vil vi her informere i kort form, hvad bestyrelsen har besluttet, samt hvilke tiltag, der arbejdes på kort såvel som på lang sigt.

Bestyrelsen i seniorklubben har afholdt møde den 21. maj 2015

Nyt fra bestyrelsen:

Planlægning af venskabsmatch mod Møn den kommende torsdag.

Medlemslisten er ajourført med de sidste indbetalinger, jfr. tidligere indlæg.

Planlægning af åben seniordag torsdag, den 2. juli 2015. Det blev besluttet at der er tættest på hul 2 og 12 for såvel damer og herrer, længste drive for damer på hul 7 og længste på hul 10 for herrer. Der bliver 3  rækker og mindste alder er 55 år på dagen.  Tilmeldingen på golfbox er klar meget snart.

Planlægning af FIS og BALLLADE-dagen torsdag den 16. juli 2015. I lighed med sidste år forventer vi i bestyrelsen, at alle er festlig udklædte. Der vil blive en mængde sjove og hyggelige påhit på de enkelte huller, men golfen skal stadig være i højsædet. Efterfølgende fællesspisning.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.