Torsdag, den 9. april

Til åbningsmatchen i Falster Golfklubs seniorklub havde 55 tilmeldt sig. Flaget var hejst fra morgenstunden på en aldeles strålende solskinsdag med megen lidt vind. Der blev spillet “bonusbold”, som jeg tror nogenlunde faldt i god jord hos de fleste. Oven i købet havde bestyrelsen stablet et fantastisk præmiebord op med præmier til vindere af dagens bonusbold, vinderne af den forgangne vintergolf, amerikansk lotteri samt auktion med nyt golfudstyr og flot maleri.

Vinderne af vintergolfen kan ses under aktiviteter/slutstillingen i vintergolfen 2014/15.

Dagens resultat af bonusbold blev.

  1. Oda Weltz/Bent Gade Petersen/John Bro med 81 point
  2. Erik Thorsen/Svend Rønne/Gert Aaslet med 81 point
  3. Rene Brodin/Bent Tvangsø/Erik Lise med 76 point

Åbningsmatchens billeder er klar på galleri 15.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.