Nyt fra bestyrelsen

Som tidligere skrevet vil vi her informere, i kort form, hvad bestyrelsen har besluttet samt hvilke tiltag, der arbejdes med på kort såvel som på lang sigt.

Bestyrelsen for seniorklubben har afholdt sit første møde i 2015 (12. januar).

Nyt fra bestyrelsen:

  • Forårsprogrammet for 2015 er færdiggjort og kan nu ses under aktiviteter/sommer 2015. Vi spiller et nyt spil til åbningsmatchen “bonusbold” i stedet for norsk stableford.
  • Det er besluttet, at sommerturneringen bliver opdelt i en særskilt forårsturnering og en særskilt efterårsturnering med hver 7 tællende torsdage med  fradrag af den “dårligste” runde. Det vil være stableford-pointene, som er tællende på de enkelte torsdage og samtlige deltagende spilleres point er tællende. Ved slagspil omregnes til stableford. Der skal minimum være spillet 6 runder for fradrag af dårligste runde.
  • Golfklubben Maribo Sø er ny venskabsklub i stedet for Rønnede Golfklub.
  • Successen med “fis og ballade” vil blive fastholdt med hensyn til udklædning, men der tænkes også i nye og alternative opgaver på dagen. Skulle der være medlemmer, som sidder inde med nogle rigtige gode brandvarme ideer, så er vi i bestyrelsen meget lydhøre.
  • Det blev besluttet, at der til åbningsmatchen i 2015, som sidste år, afholdes amerikansk lotteri og auktion over nyt golfudstyr.  Skulle der være medlemmer, som ønsker at donere effekter til amerikansk lotteri ville det gøre det endnu mere sjovt at købe lodder. Henvend jer til et af bestyrelsesmedlemmerne snarest muligt.
  • Det blev besluttet, at vi samler op ved 10 slag når vi spiller slagspil, se her under pkt. 4.
  • Bestyrelsen fastholder sin tidligere beslutning om, at der ikke handicapreguleres for vintergolfen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.