NYT fra bestyrelsen

Som tidligere skrevet vil vi her informere i kort form hvad bestyrelsen har besluttet samt hvilke tiltag, der arbejdes på kort såvel som på lang sigt.

Bestyrelsen for seniorklubben har afholdt møde den 24. oktober.

Nyt fra bestyrelsen:

  • Konstituering: Formand Rene Brodin, kasserer Finn Pedersen, sekretær m.v. Ulla Sørensen, venskabsklubber m.v. Ivy Bro, Jørgen Laulund, web-redaktør m.v. og suppleant Jan Sørensen som skal løse ad-hoc opgaver for bestyrelsen.
  • Det er besluttet, at sommerturneringen bliver opdelt i en særskilt forårsturnering og en særskilt efterårsturnering med hver 7 tællende torsdage med  fradrag af den “dårligste”. Det vil være stableford-pointene, som er tællende på de enkelte torsdage og samtlige deltagende seniorers point er tællende. Der vil blive udsendt nærmere, når foråret nærmer sig.
  • Sommerprogrammet er under udarbejdelse.
  • Successen med “fis og ballade” vil blive fastholdt med hensyn til udklædning, men der tænkes også i nye/eller alternative opgaver på dagen. Skulle der være medlemmer som sidder inde med nogle rigtige brandvarme ideer. Så er vi meget lydhøre.
  • Det blev besluttet, at til åbningsmatchen i 2015 som sidste år afholdes amerikansk lotteri og auktion over nyt golfudstyr.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

74 svar til NYT fra bestyrelsen

Skriv et svar