Udflugt til Asserbo

I strålende solskin blev alle 33 afhentet i Ørslev kl. 7.00 og fragtet til Asserbo Golfklub. Vi blev budt velkommen til Asserbo af en repræsentant fra klubben. Vi havde fået blød gunstart på hul 16, 17, 18 og 1. Alle var klar på teestederne kl. 9.45. Jeg tror alle synes det  var en spændende, afvekslende og kuperet bane med nogle lynhurtige greens. Dagen blev afsluttet med en velsmagende buffet og præmieuddeling. Jeg havde indtryk af, at alle havde haft en fremragende golfdag.

Resultatet af dagens  spil blev:

  1. Søren Hansen (Værebro) 39 point
  2. Karin Hvidberg Hansen (Værebro) 38 point
  3. Finn Pedersen 37 point
  4. Ib Jørgensen 35 point
  5. Jørgen Laulund 34 point

Gæstfriheden har været stor siden gæsterne kunne løbe med de 2 første pladser. Vi må jo se på om vi fremover skal invitere gæster med?

Tættest på  hul 7 var Bent Tvangsø med 8,47 m og på hul 11 var det Keld S. Christensen med 8,30 m.

Dagens historie var en ryger, som efter sigende ikke går mange skridt uden at have piben med. De øvrige i 4 bolden kunne dufte at der måtte være ild i noget kvas men kunne ikke se noget på de omkringliggende marker. Pludselig opdager man at det ryger kraftigt op af Erik Thorsens lomme og der var ikke andet at gøre end at hælde vand i lommen. Redaktionen håber ikke der er gået ild i den mest nærliggende mark?

Dagens fotos kan ses på galleri 14.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.