Hvem er

 

Hvem er …    FGKseniorklub er en af 3 klubber i Falster Golf Klub. Grundlagt 14. oktober 1982. Formålet er at fremme golfspillet for seniorer under iagttagelse af etikette- og golfregler. Alle over 55 år  (se vedtægterne) er meget velkomne i seniorklubben.

Når vi mødes til spil på den ugentlige torsdag, går snakken og man ser tydeligt, at det er friske både damer og herrer, der kommer bl.a. for at passe på helbredet, men også for at være sammen med ligesindede.

Medlemstallet i klubben er lige omkring 70 personer, heraf lidt flere herrer end damer. Kontingent i 2020 er kun kr. 300.- Klubben har reserveret tid hver torsdag året rundt. I sommersæsonen spilles fra kl. 9.00. I oktober måned spilles kl. 9.30 og fra 1. november og til med marts måned kl. 10.00. Der bliver hvert år arrangeret 4 venskabsmatcher som skiftevis afholdes hjemme eller ude samt udflugter til fremmede klubber. Ligeledes er seniorklubben vært for “ÅBEN SENIORDAG i august måned.

De 3 klubber i klubben (manneklubben, dameklubben og seniorklubben) dyster hvert år i en match om æren og en vandrepokal. Klubberne er vært for denne match på skift.

Sommersæsonen afsluttes med generalforsamling sidste torsdag i oktober.

I begyndelsen af december slutter seniorklubben året af med den hyggelige julefrokost, hvor vi uddeler årets “VICTOR”,  Årets “BØRGE” får den som har “kvajet” sig i forskellige sammenhænge i årets løb samt årets “OSCAR” som gives for bedste/højeste score i sæsonen.

Til alle match arrangementer er der fælles spisning hvor det sociale samvær er i højsæde.

Gæster (over 55 år) er altid velkomne på klubbens normale spilledage, både fra andre klubber (mod normal greenfee) og fra FGK. De sidste betaler 30 kr for at deltage.

SONY DSC