FGK Senior klub

Alle ønskes en Glædelig Jul og et Godt Nytår

Vi har været meget heldige under pandemien, for trods Corona har raset i det ganske land, og mange ikke har kunnet gå til deres forskellige hobbier, sport og ja al kultur aktiviteter har været berørt, så har vi golfere faktisk kunnet nyde vores lidenskab for golfen med ikke mange restriktioner. Så vi har været meget heldige og skal sætte pris på vores vidunderlige velholdte golfbane, det har været en nydelse. Brinnie i Bistroen, og den skønne natur på banen med naturoplevelser af både dyr på jorden, oplevelser med både små og store fugle komme forbi.

Hvor er vi dog nogle heldige mennesker og det er vi taknemmelige for.

Bestyrelsen ønsker jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår 2022 med masser af sæbe, håndsprit, mundbind og at holde afstand, for vi skal – igen – igennem nogle Corona udfordringer med den nye variant Omikron.

På gensyn på banen.

Corona kram fra:

Henning

Hanne

Karen

Torben

Ivy

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.