Torsdag, den 29. november (JULEFROKOST)

Seniorklubbens årlige traditionsrige julefrokost blev indledt med 9 hullers 1 jern/kølle turnering med deltagelse af 7 medlemmer. Vejret var halvdårligt med snuskregn. Efterfølgende var vi 40 til julefrokost.

Dagens program var alenlangt med kåring af efterårsmestre, præmiering af dagens spil,       uddeling af årets statuetter samt med overraskelser undervejs.

Årets “OSCAR” som gives til sæsonens højeste score gik i år til Mogens Jørgensen for 43 stablefordpoint den 4. oktober.

Årets “BØRGE” som gives til en, som har kvajet sig i årets løb. Prisen gik i år til Finn Pedersen for at have løbet let og elegant fra regningen på sommerturen i Holbæk Golfklub.

Årets traditionsrige “VICTOR” er en statuette, som årlig uddeles ved årets julefrokost og gives til en af seniorklubbens  medlemmer, som har været en god og pålidelig kammerat og som med godt  humør har gjort seniorklubben til hvad den er i dag. Prisen er indstiftet i 2004  af Jeth og Kai Lauritzen. Prisen blev i år uddelt for 14. gang og blev rigtig fortjent givet til Jonna Clausen.

Tidligere prisvindere kan ses her.

Slutstillingen i efterårsturneringen 2018 kan ses HER.

Dagens suveræne vinder blev Janne Thorsen med 21  point – hvorfor render vi alle rundt med så mange redskaber?

Tak til Hanne Tvangsø for en rigtig  god og svær quiz med en blanding af golf og jul.

Hjemmesiden er efter nogle turbulente uger fuldt oppe at køre. I den forbindelse har seniorklubben fået en ny sponsor COMPUTERPALETTEN i Vordingborg. Vores ny sponsor giver seniorklubbens medlemmer 10%.

Der arbejdes med en sommertur i august 2019 til Korsør med spil på Korsør Golfklub.

I forårsprogrammet planlægges 1 udflugt til Ledreborg.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.