Torsdag, den 26. oktober (generalforsamling)

Så var det blevet dagen til seniorklubbens årlige generalforsamling. Dagen startede med Norsk Stableford og for en gangs skyld uden regnvejr og en frisk brise. Der var 30 som havde valgt at spille 9 hullers norsk stableford så både forni og bagni blev brugt til dagens spil.

Resultatet blev:

Forni:

 1. Erik Allan Nørgaard 27 point
 2. Tommy Luthmann 25 point
 3. Erik Lise 24 point

Bagni:

 1. Carsten Ellevang Hansen 24 point
 2. Peter Ruben Clausen 21 point
 3. Henning Madsen 20 point

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING i SENIORKLUBBEN:

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent: Svend Rønne
 2. Formandens beretning: Ingen bemærkninger – SE BERETNINGEN NEDENFOR
 3. Regnskabsaflæggelse ved kassereren: Finn Pedersen gennemgik regnskabet punkt for punkt. Regnskabet blev godkendt uden bemærkninger.
 4. Fastsættelse af kontingent: Kontingentet vil fortsat være kr. 250,- pr. år.
 5. Indkomne forslag: Ingen
 6. Valg til bestyrelsen: Finn Pedersen modtog genvalg, Jørgen Laulund modtog genvalg. Nyvalgt til bestyrelsen blev Henning Madsen i stedet for Erik Thorsen, som ikke ønskede genvalg.
 7. Valg af revisor: John Bro blev genvalgt.
 8. Valg af suppleant til bestyrelsen: Kitty Sommer blev genvalgt.
 9. Eventuelt: Ingen bemærkninger.

Formandens beretning:

Kære medlemmer

 

Allerførst – tak for godt fremmøde – som sædvanlig har vi spillet ”Norsk” hvilket jo er vældig hyggeligt. Tænker også lige, at når nu det er såååå koldt – så har de små flasker også haft sit indtog i dag. Tænk Jer – Rune fyrede denne her af her i sommers – at os i seniorklubben nok var de mest fordrukne i hele klubben, jeg er vel nok tilbøjelig til at give ham ret, vi drikker næsten på alle fotografens billeder – han mente det dog i en god mening, og det var sagt med et grin.

Jeg synes også jeg vil nævne, at vi jo mistede et medlem tidligt på foråret, nemlig Alving, det er altid så trist.

Jeg skal jo snakke lidt om hvad der er sket i sæsonens løb, dog uden at gå vildt i detaljer.

Vi kan jo starte med julefrokosten i 2016 den 1. Dec. Vi var 48 – synes nu nok, at vi kunne have været flere, men nok om det, vi havde alle en fin dag. Der blev uddelt statuetter, og som sædvanlig fik vi god mad.

Vinterturnering var startet – og det kørte bare – takket være Ib Jørgensen – som holdt regnskab – Tusind tak til Ib for det fine arbejde. Ib ville så gerne have været her i dag, men meddelte i tirsdags at han desværre ikke magtede det.

Så er vi godt i gang med 2017 sæsonen.

Vi havde åbningsmatch den 6. april, vi var 42 spillende i køligt og blæsende vejr, som sædvanlig lagde vi ud med en omgang Bonus-bold, som det jo næsten er blevet en tradition at vi spiller.

Dagen havde vi alle glædet os til, og præmierne for vinterturneringen blev uddelt:

Poul Anton vandt 9 huller med 21 point

Kitty vandt 18 huller med 20 point

Ib vandt 18 huller med 20,1 point

Som noget nyt – skulle vi have en hulspilsturnering, kun for vores egne medlemmer, det er vores fornemmelse, at det har været en succes, og vi håber det kan gentages til næste sæson. Tak Jørgen – fordi du har været styrmand på dette.

Vi havde venskabsmatch mod Maribo i Maribo – godt fremmøde, men desværre tabte vi.

Vi havde også venskabsmatch mod Møn herhjemme – som i år var mødt talstærkt op, og mod dem vandt vi.

Forårsturneringen sluttede i øsende regnvejr, en del blev inde – der var vist noget med nogle raflebægre, mens resten kun spillede 9 huller og vinderne af forårsturneringen blev:

9 huller Finn Pedersen med 54 point

18 huller A-damer Bodil Nielsen med 160 point

18 huller B-damer Hanne Tvangsø med 150 point

18 huller A-herrer Erik Allan Nørgaard med 176 point

18 huller B-herrer Bent Tvangsø med 167 point

I år har vi også fået lavet ny folder. Den er flot, med flotte foto’s, – tak til Erik for designet, opsætning m.v.

Efterårsturneringen gik dog hurtigt i gang. På dette tidspunkt var vi mange, der syntes at vi ikke havde haft sommer endnu, så det var helt forkert.

Vi lagde ud med Festival ugen – Åben Seniordag den 6. juli, endelig fik vi sommervejr, som hoved sponsor havde vi Kvickly Vordingborg. Vi var 65 spillende, hvilket vi var nogenlunde tilfredse med. Alle resultater kan læses på vores hjemmeside, så dem vil jeg ikke nævne her. Der skal dog siges stor tak til Oda og Ivy, som havde et farligt mas med at få det hele til at gå op, pga sidste øjebliks afbud og tilmeldinger m.v. I skal vide, at det ikke er nemt med opsætning af matcher når sådan noget sker.

27/7 havde vi besøg af Halsted, vi var 56 spillende i små byger hele vejen rundt. Vi vandt over Halsted med 26,1 mod 22,0, hvilket jo ikke var særligt gæstfrit. Her skal også lyde en stor tak til Birgitte Laulund, som altid villigt tager sig af borddækning, hvilket hun også har gjort i dag, det er vi i bestyrelsen meget glade for. Der skal også – mens jeg husker det – lyde en kæmpe tak til Peter Clausen for altid at springe rundt med fotoapparatet, sørge for at sende til hjemmesiden, Tusind tak Peter, hvad skulle vi dog gøre uden dig.

I august kom så den årlige tur, som i år gik til det sønderjyske, stor tak til de trofaste arrangører, som igen havde gjort et kæmpe arbejde, men skuffende – at der ikke var flere deltagere, hvilket så også afstedkom, at denne tur var den sidste i rækken som Kirsten og Gitte arrangerede. Også tak fra bestyrelsen til René, som vi ved også har været behjælpelig – dette på trods af, at han har rigeligt at se til.

24/8 var der venskabsmatch i Nykøbing. Vi deltog med 19, og Nykøbing vandt selvfølgelig, hjemmebanefordelen fornægter sig jo ikke. Vi havde jo familievindere, idet Kirsten Weiss vandt hos damerne med 30 point og Klaus vandt hos herrerne med 34 point.

Mandag den 18. september var vi inviteret til 25 års Jubilæumsmatch på Møn. Vi tiede ud i pragtfuldt sommervejr, så det kunne vi ikke klage over. Spillet fra alle dem fra Falster golfklub var faktisk til at grine af, det var så dårligt, at det ikke er værd at snakke om, ja det var næsten pinligt, men det var et flot arrangement og vi fik dejlig mad for ganske få penge. Vi kunne dog godt have undværet talen fra formanden for Møn Golfklub. Formanden for Seniorklubben blev pinligt berørt og beklagede.

I september blev Seniorklubbens hulspil turnering afgjort, vinderne bliver hædret senere, så mon ikke Jørgen har fundet et par præmier frem.

Vi har haft mange gode spilledage, men uha hvor har vi også haft mange spilledage med dårligt vejr, et par af dagene har vi slet ikke spillet pga. af for meget vand fra oven. Det har så igen afstedkommet at vi har ændret i den ellers fastlagte spille plan. Det er jo ikke så fint med alt det vand – hverken for vores bane, eller andre baner, og jeg må med skam melde, at den lille fryd lurer over at også de andre baner måtte lukke, at det ikke kun var her hos os det var galt.

Vores i år – nye tiltag – et forsøg på at lave en form for fællesspisning på torsdage gik fantastisk i starten, og vi syntes at det var en succes, så gik det ned af bakke, vi tænker at den ringe opbakning senere hen skyldes at vi har været for få, som igen skyldes det dårlige vejr. Vi vil forsøge at lave det på en anden måde i det nye år.

Rent faktisk så havde Seniorklubben 35 års jubilæum den 14. Oktober. Bestyrelsen lagde ellers op til fest. Det viste sig, at der var så ringe interesse for at fejre dette, at vi valgte at aflyse, derfor er dagen så blevet forbigået i stilhed.

Vi vil jo gerne gøre alle vore medlemmer tilfredse, derfor har vi lavet et skema, som vi vil bede Jer besvare/udfylde, og det kan gøres anonymt hvis man synes. Skemaet vil vi så bruge konstruktivt til at gøre vort arbejde endnu bedre til glæde og gavn for Jer, og selvfølgelig også bestyrelsen. Skemaet bliver uddelt når generalforsamlingen er slut, og inden spisning.

Til orientering, så er tilmeldingslisten for julefrokosten klar, den sidder som sædvanlig i vores mappe.

Til slut vil jeg gerne sige – tak for denne sæson – tak for Jeres måde at være på – tak fordi I kom i dag. – Og en sidste ting — husk nu at grine, helst mange gange om dagen og husk, at dagen i morgen er den første dag i resten af dit liv .

Ulla Sørensen

Formand

Så var alle klar til flæskesteg med det hele.

Dagen sluttede med rødvin til Birgitte Pedersen, som blev klubmester i hulspil og Oda Weltz, som blev klubmester i slagspil for super veteraner. TILLYKKE til begge godt gået.

Der var uddeling af præmier til vinderen samt runner up i hulspilsturneringen, som blev vundet af Bent Tvangsø, som i finalen slog Peter Ruben Clausen.

Endelig blev der afholdt auktion over en vognbag doneret af Ulla Kjær Sørensen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.