Torsdag. den 30. marts

Sidste runde i vinterturneringen blev afviklet med 18 spillere. Der blev spillet med sommerhandicap til sommergreens, således at alle havde deres DGU handicap og mange slag retur, skønt der skulle spilles fra vinter tee-steder. Det var ikke ligefrem det bedste forårsvejr med dug, tåge og regn, som ikke blev mindre op af dagen hvilket sikkert har holdt adskillige hjemme i stuerne. Banen var rigtig OK og hullerne var pludselig blev meget små. Vintersæsonen blev gennemført med pænt fremmøde. Fra bestyrelsens side skal der lyde EN STOR TAK til Ib Jørgensen for gennemførelse af vinterturneringen samt de mange reguleringer af de enkeltes vinterhandicap.

Resultaterne i sidste runde vintersæsonen blev:

9  huller m/k:

  1. Poul Anton Hansen 18 point
  2. Peter Juul Andersen 9 point

Damer – 18 huller:

  1. Oda Weltz 31 point (hcp. 19,5)
  2. Janne Thorsen 31 point (hcp. 36,0)
  3. Jonna Clausen 19 point

Herrer – 18 huller:

  1. Bent Tvangsø 38 point
  2. Keld S. Christensen 36 point
  3. Erik Allan Nørgaard 34 point

Se i øvrigt Peter Clausens billedreportage fra dagens spil.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.