Hulspilsturneringen

KONDITIONER FOR SENIORKLUBBENS HULSPILSTURNERING i 2017.

Det er gratis, at deltage. Der vil være en turnering for både 9 hullers og 18 hullers spillere. Såfremt man tilmelder sig 18 huller kan man ikke deltage på 9 huller og omvendt.  Afhængig af antal tilmeldte spillere opdeles spillerne i grupper med 3 og/eller 4 spillere, således at alle er garanteret mindst 2 eller 3 matcher.

Tilmelding til hulspilsturneringen skal ske senest torsdag, den 20. april 2017 enten i ”mappen” i klubben eller på mail til ivy.john.bro@gmail.com

Resultaterne af matcherne vil løbende blive offentliggjort på www.fgkseniorklub.dk

Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee.

Såfremt der ikke er mindst 4 deltagere til 9 hullers turneringen gennemføres den ikke.

Vinderne af de indledende gruppespil går videre til et mellemspil eller ottendedelsfinaler eller kvartfinaler osv. afhængig af hvor mange deltagere der er.

Der skal findes en vinder i de indledende matchers gruppespil. Er matchen ikke færdig efter 9/18 huller fortsættes på hul 1 osv. indtil der er fundet en vinder.

Der spilles med 7/8 handicap. eks: hcp. 30,3. Der divideres med 8 og ganges med 7 = 26,5 = 32 slag jfr. gul konverteringstabel

Den spiller med det højeste handicap, tildeles det antal slag som udgør differencen mellem de 2 spilleres antal slag, efter regulering til 7/8. Eksempel: Den ene har et spillehandicap på 26 slag og den anden har 32 slag, således den med højeste spillehandicap får 1 slag ekstra på de 6 ”sværeste” huller jfr. handicapnøglen.

Flere eksempler med 7/8 handicap:

ü Spiller A har hcp. 34,5 x 7/8 = 30,2 = 36 slag, jfr. gul konverteringstabel. Spiller B har hcp. 18,8 x 7/8 = 16,5 = 20 slag, jfr. gul konverteringstabel. Differencen er 16. Dermed får spiller A tildelt 1 slag ekstra på 16 ”sværeste” huller jfr. handicapnøglen på scorekortet.

ü Spiller A har hcp. 26,6 x 7/8 = 23,2 = 30 slag, jfr. rød konverteringstabel. Spiller B har et hcp. 31,9 x 7/8 = 27,9 = 33 slag, jfr. gul konverteringstabel. Differencen er 3. Dermed får spiller B tildelt 1 slag ekstra på de 3 ”sværeste” huller jfr. handicapnøglen på scorekortet.

ü Spiller A har hcp. 24,5 x 7/8 = 21,4 = 28 slag, jfr. rød konverteringstabel. Spiller B har et hcp. på 36,0 x 7/8 = 31,5 = 40 slag jfr. rød konverteringstabel. Differencen er 12. Dermed får spiller B tildelt 1 slag på de 12 ”sværeste” huller jfr. handicapnøglen på scorekortet.

“Der vil komme yderligere afsnit en af de kommende uger”

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.