Torsdag, den 24. november

Vi havde glædet os til at spille 4. runde på sommergreens, men på grund af rim og frost på greens blev det alligevel til vintergreens. Vejret var helt fantastisk med vindstille og højt solskin, så humøret var helt i top hos alle spillerne og en vinterdag, som vil blive husket. Der var 28 (fantastisk fremmøde) og foreløbig rekord for denne vinter og alle fik flotte resultater.  De flotte scores betød, at 11 spillere får nedskrevet deres “vinterhandicap”, så nu er vinterturneringen for alvor kommet i gang. Oven i købet kunne seniorklubben byde et nyt medlem velkommen. Galleri16 er ligeledes opdateret med flotte billeder fra denne dag.

Dagens resultater blev:

9 huller m/k

  1. Birgitte Pedersen 22 point (hcp. 27,8)
  2. Flemming Skovgaard Pedersen 22 point (hcp. 30,4)
  3. Karen Pedersen 20 point

18 huller – damer:

  1. Ivy Bro 40 point
  2. Kitty Sommer 37 point
  3. Hanne Tvangsø 31 point

18 huller – herrer:

  1. Svend Rønne 43 point
  2. Carsten Ellevang Hansen 40 point
  3. Peter Ruben Clausen 39 point (hcp. 21,3)

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.