Torsdag, den 27. oktober – GENERALFORSAMLING

Så blev det tid til årets generalforsamling i seniorklubben. Vi startede traditionen tro med 9 hullers norsk stableford og i dagens anledning var der 33 seniorer til start i et for årstiden overraskende dejligt vejr og ikke så meget vind, at det gjorde noget.

Vinderne af norsk stableford blev:

Baghullerne:

  1. Svend Rønne 27 point
  2. Ole Fagerberg 23 point
  3. Rene Brodin 21 point

Forhullerne:

  1. Erik Allan Nørgaard 30 point (hcp. 18,4)
  2. Finn Pedersen 30 point (hcp. 24,9)
  3. Flemming Refshøj 30 point (hcp. 26,5)

Generalforsamlingen i seniorklubben havde 51 spisende til flæskesteg med det hele og den forløb ganske fredelig. Dirigenten Svend Rønne kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Derefter gik vi over til dagsordenen. Formanden havde sendt en hilsen til generalforsamlingen fra jobbet i Spanien.

Rene Brodin læste formandens beretning op:

“Så er sæsonen ved at slutte, og hvis jeg tænker efter, har det været endnu et godt år, hvor der er sket gode men også triste ting. I gennemsnit har vi været 37 spillende – dog kun beregnet på almindelige spilledage og uden vintergolf, og det synes jeg er flot, vi har haft 20 der fyldte rundt eller halvrundt. Hul 7’s bænk må da snart være slidt op af alt det sprut den skal bære. Vintergolfen har kørt i fin stil – Tak Ib fordi du tog dig af det.

Lad os tage det triste først – vi har mistet en skattet personlighed, nemlig Sven Lyngby Sørensen, vi vil savne hans altid stille humor.  Svens sygdom og død skete over kort tid, og mit håb er selvfølgelig at Ulla, Svens kone – stadig her lyst til at være i vores gode golfklub, og vi takker Ulla for de fine ting hun har overgivet til klubben.

Vi har også – haft lidt ”bøvl” omkring spilletider, hvor nogle personer kunne være noget kritiske, men jeg ved – at det er der rettet fuldstændig op på nu. Det har været lidt ”med slid og slæb og også noget afmagt” og jeg er bare så glad for, at det lykkedes at få vores længe ønskede ”gunstart” på torsdagene, stor tak for opbakningen fra nogle personer i hovedbestyrelsen, uden dem var det nok ikke lykkedes.

Og så til hvad der er sket i sæsonen:

Lad os starte med den ÅRLIGE JULEFROKOST den 3. december 2015

Som sædvanlig var der overraskelser – kassereren gav øl og snaps, det er jo noget vi kan bruge, og vi havde både en Oscar, en Børge og som vi plejer også en Victor.

Årets Victor gik til Birgitte Laulund – simpelthen fordi hun altid hjælper med borddækning, gaveindpakning m.v.

Årets Oscar gik til Ib Jørgensen – som altid er en god og reel kammerat på banen.

Årets Børge gik til Erik Thorsen – sikkert pga. alle hans vittigheder, og så er han måske lidt fræk på den hyggelige måde.

7. april havde vi åbnings match – i strid blæst men med sol. Vi var 42, og der var auktion, Jan købte lige en elvogn til 200 kr. – han fik en skideballe af konen (mig) – men han fik den faktisk til at køre, og den kører endnu, tak for donationen Flemming.

14. april startede forårsturneringen for 1. gang i A og B rækker. Vi var 35.

21. april var vi 36 fremmødte, og det var dejligt, da vi så 3 nye ansigter.

28. april var vi 34 fremmødte, og så kom der nogle helligdage – så vi nåede helt frem til

12. maj hvor vi skulle til Møn – matchen bød på 50 deltagere, vi fik 2 retter mad, og i dagens anledning var der også en sang. Møn vandt med 29,2 mod vores 27,0. Der var i øvrigt 13 der spillede hjemme.

19. maj var der fint fremmøde – i alt 44

26. maj var vi 40 – der skulle spilles slagspil.

9. juni havde vi besøg af Nordborg Golfklub – os i bestyrelsen lagde os i selen for at give dem en suveræn oplevelse, hvilket de også fik. Vi tiede ud kl. 13, og trods det sene tidspunkt var vi 40.

16. juni spillede vi foursome, og på trods af, at nogle ikke gider dette, var vi alligevel 30.

23. juni – juhu – vi havde fuld gunstart, og jeg tror det var årets rekord – vi var 52.

7. juli – så var der festival-uge. Med god hjælp fra Klubben, havde vi fået en sponsor – nemlig Meny fra havnen i Nykøbing, ligesom vi også selv satte 5000 kr. på højkant for 1. Hole in one på hul 9, men Finn sparede pengene, måske til en anden god gang. Alt i alt en rigtig god dag med glade mennesker.

14. juli – havde vi 3-kølle turnering, hvor nogle fandt ud af, at de havde alt for meget skrammel i baggen. 35 mødte op til en god dag, som blev afsluttet med lækkert smørrebrød og gratis øl og snaps (sørme en god kasserer vi har).

21. juli har nogle en tur i Halsted – dog kun 15, hvilket dog var flere end de kom med sidste år, Halsted vandt med 28,8 mod vores 25,8 – tænker at de havde stor hjemmebanefordel.

28. juli var vi 39, og det var 1. Runde i efterårsturneringen.

2. august var vi 37 – Sven Rønne glemmer nok ikke den dag – det kostede på slagene, han lavede nemlig 44.

Så kom tiden til Tysklands turen – var dog ikke selv med, men hørte nogle sjove rygter, Jørgen og Birgitte Laulund delte vist ”kvajeren”, Jørgen for at lave et stunt på trappen og sætte sig i en blomst, og Birgitte for at slå en baglæns flik-flak sammen med Sven Rønne og John Bro, og så var der noget med nogle batterier – men måske skal vi ikke snakke så højt om lige netop det, men tænker dog at Svend og John nok ikke spildte øllet da de væltede. Tak til Kirsten og Gitte for et godt engagement, vi i bestyrelsen ved godt, at det er et stort arbejde.

25. august havde vi besøg af Storstrømmen, og endelig var det os der vandt – og her snakker vi ikke højt om hjemmebanefordel – vi vandt med 26,9 mod 23,9. Der var rigeligt med præmier – har jeg hørt.

1.september – så var det Fis & Ballade-dag, jeg skal da lige love for, at udklædningerne var i top, vi havde jo fantastisk vejr – måske det hele skyldtes, at det var vores sidste F&B dag i denne omgang – der var 33 udklædte, og Hanne Devantier vandt, Det var ”Heidi” alias ET der valgte Hanne, da hun havde modet til at sværte sig til i hele ansigtet, sagde han — meeen vi tror nu, at det mest var fordi Hanne er den der har de flotteste???? af damerne her i klubben. Kai Døssing var overalt på banen, således at ingen tørstede, og Jan og Finn styrede grilleriet ude ved hul 12, alt i alt – en fantastisk dag. Tak for opbakningen til Jer der turde, og stor tak til vores hjælpere.

8. september – spillede vi slagspil, god opbakning – vi var fantastiske 47 der teede ud.

15. september – stod den på stableford, stadig i det flotteste vejr, og vi var 36.

22. september – skulle vi prøve noget andet – vi spillede alle sammen fra blå, og vi var 39, det var – helt ærligt – svært for damerne, selv om de havde fået ekstra slag, for der er faktisk langt fra blå tee på hul 8,og hvad med hul 6 – nej det var ikke nemt, alle mændene troede at vi damer havde en fordel – gu havde vi da ej, altså, og så kunne man jo heller ikke putte ordentlig på alt det sand. Fantastisk – at det stadig var sommervejr.

29. september – vi var 32 til stableford, stadig i skønt sommervejr.

6, oktober – der havde vi MDS, vi var 50 deltagere, arrangeret af Seniorklubben, 9 fra dameklubben, 14 fra Manne klubben, 27 fra Seniorklubben – et noget spinkelt fremmøde, men trods alt lidt flere end sidste år, og det er da glædeligt. Manne klubben vandt med 30,8, seniorklubben blev nr. 2, og dameklubben nr. 3 – men vi havde en god dag, som blev afsluttet med masser af mørbradbøffer, kartofler og bønner – dertil ”tyk” sovs.”

Dette var ordene.

Ulla Sørensen

27. oktober 2016.

Regnskabet udviste et overskud på kr. 824,- og egenkapitalen er på kr. 25.622,-.

Kontingentet vil også næste år være uændret på kr. 250,-

Der var ikke indkommet nogen forslag.

Der var genvalg af Ulla Sørensen og Ivy Bro.

Der var genvalg til John Bro som revisor

Rene Brodin havde ønsket at udtræde som suppleant i bestyrelsen og i stedet blev valgt KITTY SOMMER (velkommen i bestyrelsen).

Finn Pedersen overrakte en gave fra seniorklubben til Rene Brodin og takkede for stort engagement i bestyrelsen i den forløbne tid.

Der var kun små bemærkninger til eventuelt.

Dette var ordene fra generalforsamlingen og herefter “kastede” man sig over flæskestegen og dagen sluttede kl. 14.45 i god ro og orden som sædvanlig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.