Torsdag, den 6. oktober (MDS-MATCH)

Til den traditionelle MDS-match mellem dame/manne/seniorklubben havde 49 tilmeldt sig. Det var et lidt større antal end sidste år, men ikke godt nok. Så dameklubben må lægge sig i selen for at få et større antal deltagere til næste år. Vejret var koldt og blæsende dog var der en lille smule mindre vind på skovhullerne. Matchen blev afsluttet med fællesspisning af mørbradgryde fra Bistroen samt præmieuddeling.

Resultaterne blev.

Nærmest hul 2 var Vibeke Ibsen med 8,23 meter og Jan Sørensen 4,93 meter og nærmest hul 12 var Oda Weltz med 6,42 meter og Erik Allan Nørgaard med 1,60 meter.

 A – rækken m/k: (hcp. indtil 21,7)

  1. Jan Sørensen 40 point
  2. Ib Jørgensen 38 point
  3. Klaus Weiss 37 point

B – rækken m/k: (hcp. indtil 28,3)

  1. Ole Fagerberg 37 point
  2. Svend Rønne 36 point
  3. Ivy Bro 33 point

C – rækken m/k (hcp. over 28,4)

  1. John Bro 41 point
  2. Bjarne B. Jensen 33 point
  3. Jørgen Laulund 32 point

Selve holdmatchen blev som sædvanlig vundet af manneklubben med et gennemsnit på 30,86, seniorklubben havde et gennemsnit på 28,77 og dameklubben havde et gennemsnit 26,90. Til gengæld har manneklubben også udgiften til indgraveringen på pokalen.

Den opmærksomme læser af de individuelle scores husker måske resultat anderledes end i torsdags, men ved fintællingen skete der enkelte forskydninger. De implicerede vil få kompensation ved førstkommende lejlighed.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.