Torsdag, den 1. september (FIS- og BALLADEDAG)

I et fantastisk sommervejr med sol og bogstaveligt ingen vind blev seniorklubben årlige (næsten traditionen tro) store udklædnings-happening afholdt med 33 deltagere, som var udklædt i mangfoldige gevandter. Der var mange, som ikke var særligt let genkendelige fra morgenstunden. Se i øvrigt galleri 16 med de farvestrålende billeder fra dagen. Ved hul 12 stod tjenerne og kokkene Finn P. og Jan S. og serverede grillstegte pølser med det hele samt drikkevarer. Kaj D. og Karin agerede buggy-bar hele dagen og kom med friske forsyninger af øl, vand og vin i stride strømme. De som ikke deltog blev i hvert fald snydt for en dag udover det sædvanlige og hvad man ellers kan komme ud for på en golfbane. Alle havde en rigtig god dag og mange gav højlydt deres mening til kende om, at det arrangement skal vi også have til næste år. Dagen blev afsluttet med frikadeller med stuvet hvidkål, grøntsager, kaffe og nogle fantastiske præmier.

Dagens resultat af løjerne blev:

Bedst udklædte blev Hanne Devantier.

Nærmest hul 9 blev Hanne Devantier med 5,20 meter 0g Søren Hansen med 9,00 meter. Det var udelukkende Rune Olsen slag, som blev udslaggivende på dagen og stor TAK til Rune for den træning, som han også fik.

Nærmest hul 2 i andet slaget fra de gule klodser blev Kirsten Weiss med 0,65 meter og der var ingen herrer som gjorde sig fortjent til præmie på denne dag.

Længste drive på hul 10 blev Oda Weltz og Søren Hansen.

Damer:

  1. Kitty Sommer 49 point
  2. Janne Thorsen 48 point
  3. Karen Gitte Pedersen 46 point

Herrer:

  1. Jørgen Laulund 45 point
  2. Bent(e) Gade Petersen 44 point
  3. Klaus Weiss 42 point

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.