Åbningsmatch den 7. april.

Endelig oprandt torsdag, den 7. april til åbningsmatch i seniorklubben. Vejret var ganske anderledes end vejrudsigten med sol og blæst men ingen regn og torden/haglbyger. Der var 42 som enten spillede 9 eller 18 huller eller som deltog i den efterfølgende spisning med wienerschnitzel med det hele. Det blev vist en ganske hyggelig “aftergolfing” med uddeling af præmier for vintergolfen, præmiering af dagens vindere, en auktion over 1 bag, 1 kuglegrill, 1 wedge samt 1 el-vogn. Dagen blev afsluttet med amerikansk lotteri med 25 gode og underholdende gevinster. Vinderne og slutstillingen af vintergolfen kan ses her.

9 huller: Vibeke Ibsen, Gitte Haagensen og Sven Lyngby Sørensen med 57 point

18 huller: Karen Pedersen, Erik Thorsen og Peter Ruben Clausen med 134 point

Galleri 16 er opdateret med fotos fra dagen i sin helhed.

Torsdag, den 14 april spiller vi 1. runde i forårsturneringen med stableford og nærmest hul 9. Se de nærmeste aktiviteter i seniorklubben her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.