Kommentarer til JULEQUIZ 2015

Måske var årets julequiz lidt for svær – men den omfatter flere situationer, som jeg selv har været ude for på golfbanen. Kun i de færreste af disse tilfælde er strafslag – og det der er værre – blevet tildelt for ikke at ødelægge den gode stemning. Der er også mange situationer, hvor reglerne giver betydelig strengere straf, end man forstiller sig – læs resultatlisten. Men der da også regler, som kan hjælpe én til ikke at få flere strafslag end man skal have. Læs eksempelvis decision 1-3/5, der kort fortalt siger, at man fritages for strafslag hvis både spiller og markør ikke er vidende om, at en regel er overtrådt.

En stor TAK til John Steenfeldt-Jensen for årets julequiz.

Resultatet og de uddybende kommentarer kan se under de enkelte huller fra 10-18 i julequizzen 2015. Her er den hurtige oversigt for de, som lige kan huske svarene:

1-2-x-2-2-1-2-2-x

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.