Sommertur 2015

Så oprandt da tirsdag den 11. august hvor 38 forventningsfulde seniorer tog hul på 4 dage til det nordjyske, nærmere bestemt Løgstør Parkhotel. Oven i købet var turen med nye rejsearrangører, hvilket da slet ikke gjorde turen ringere. Det startede lystigt med at Erik T. mistede sin elskede pibe i klubhuset inden vi overhovedet var kommet af sted fra Virket. Turen gik over Tårs/Spodsbjerg og med stop i Viborg uden for domkirken, hvor de fleste benyttede sig af lejligheden til at få syndsforladelse inden strabadserne i Løgstør day & night. Den 12. august spillede vi på Løgstør Golfklub i frisk vind (nordjyderne sagde det var vindstille) og solskin det meste af tiden. Arrangørerne havde fået gunstart, således vi undgik kø for de flestes vedkommende. Efter runden hyggede alle sig i klubhuset i læ for vinden. Ivy B. var ikke klar over, at øllet løber i stride strømme, hvis man ikke holder glasset under hanen. Den 13 .august spillede vi Sebber Kloster Golfklub i fantastisk strålende solskin med fuldstændig vindstille på en bane med mange bakker og en uimodståelig udsigt over vandet på flere af hullerne. Også på Sebber Kloster havde vi fået gunstart. Den 14. august spillede vi Hvalpsund Golfklub, ligeledes med gunstart, i blandet vejr og en frisk vind som virkelig kunne tage ved i golfboldene. Efter runden og inden vi begav os hjem fik vi dansk bøf med bløde løg og nye skrællede kartofler. Jeg synes det med gunstart var en kærkommen fornyelse, som gjorde det med venteriet langt mindre end ellers og at næsten alle kom ind på samme tid til hyggeligt samvær. I stedet for tættest på nogle huller havde rejsearrangørerne på de enkelte baner udvalgt nogle huller hvor de, som lavede flest point ville blive præmieret. En rigtig god ide, hvilket også gjorde venteriet mindre.

Tak til Kirsten og Gitte for en meget veltilrettelagt tur og vi glæder os  til næste år og at der forhåbentlig kommer endnu flere deltagere med på turen. Rejsearrangørerne løftede en lille flig af, at turen måske går til Tyskland nærmere bestemt Slesvig i 2016.

Også tak til pressefotograferne Peter Clausen /Erik Thorsen for billedreportagen (se galleri15).

Vinderne på de enkelte golfbaner blev:

Løgstør:

Damer:

 1. Ivy Bro 36 point
 2. Rita Nielsen, Køge Golfklub, 35 point
 3. Karen Hvidberg Hansen, Værebro Golfklub, 34 poinr
 4. Bente Aaslet 31 point

Herrer:

 1. Finn Pedersen, Brønderslev Golfklub, 41 point
 2. Bent Nielsen 36 point
 3. Erik Thorsen 36 point
 4. Sven Lyngby Sørensen 34 point

Sebber Kloster:

Damer:

 1. Gitte Haagensen 25 point
 2. Ulla Sørensen 23 point
 3. Lis Christensen 22 point
 4. Jonna Pedersen 21 point

Herrer:

 1. Søren Hansen , Værebro Golfklub, 35 point
 2. Finn Pedersen 33 point
 3. Jan Sørensen 30 point
 4. Peter Ruben Clausen 29 point

Hvalpsund:

Damer:

 1. Bodil Bolvig Nielsen 25 point
 2. Lise Pedersen, Brønderslev Golfklub, 22 point
 3. Agnethe Dahl 22 point
 4. Janne Thorsen 22 point

Herrer:

 1. Rene Brodin 33 point
 2. Helge Jan Hansen 31 point
 3. Keld. S. Christensen 28 point
 4. Jørgen Laulund 28 point

Vinderne med de fleste point på udvalgte huller skal nævnes i flæng. Søren Hansen, Bente Aaslet, Finn Pedersen, Brønderslev, Jonna Petersen, Peter Ruben Clausen og Rita Nielsen, Køge.

Den samlede vinder af tour de Løgstør blev Finn Pedersen, Brønderslev, nummer 2 blev Søren Hansen, Værebro, og nummer 3 Bent Nielsen.

Årets “kvajefigur” gik fortjent til Ivy Bro.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.