Venskabsmatch mod Møn

54 havde tilmeldt sig venskabsmatchen mod Møn torsdag, den 28. maj. Desværre var der 5, som trak sig i sidste øjeblik med deraf følgende ændringer af startlister og holdsammensætning, men som sædvanlig blev det gjort med godt humør. Desværre var der kun mødt 11 fra Møn. Vejrudsigten lovede regn og blæsevejr, men alle kom ind før de første regnbyger viste sig. Jeg tror alle havde en ganske god dag på golfbanen. Holdmatchen blev vundet af Falster med et gennemsnit på 26,1 mod Møns 23,54.  DESVÆRRE viste det sig efterfølgende, at der var sket en regnefejl – et scorekort var fejlagtig trukket fra og ikke lagt til osv. Summa summarum viste det sig, at Møn vandt med et gennemsnit på 28,4 mod Falsters 26,5. Formanden har selvfølgelig personligt undskyldt til formanden for seniorklubben på Møn, Preben Bjerregaard. Seniorklubben vil sørge for, at pokalen vil blive overrakt til Møn ved første givne lejlighed.

Resultaterne blev:

Damer:

  1. Oda Weltz 34 point
  2. Jonna Petersen 32 point
  3. Ulla Sørensen 29 point

Herrer:

  1. Erik Lise 40 point
  2. Helge Hansen 36 point (hcp. 15.4)
  3. Rene Brodin 36 point (hcp. 33.3)

Møn:

  1. Preben Bjerregaard 34  point (hcp. 24.5)
  2. Hanne Evind 34 point (hcp.33.5)
  3. Flemming Evind 33 point

Tættest på hul 2 var Preben Bjerregaard, Møn med 5,78 meter og Jonna Petersen, Falster med 10,25 meter.

Tættest på hul 9 var det Palle Rørsgaard, Møn og Mogens Svensson, Møn, som begge var 3,57 meter fra.

Tættest på hul  12 var Mogens Larsen, Møn med 2,01 meter og Jonna Petersen, Falster med 1,44 meter.

Galleri 15 er opdateret med torsdagens billeder fra venskabsmatchen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.