Rejsen til Araslöv i Sverige 2014

En vel tilrettelagt tur til Araslöv Golfklub er nu afsluttet med 51 deltagere. Fra seniorklubben skal der lyde en rigtig stor TAK til klubbens tidligere formand Helge Hansen for den store indsats i gennem mange år for at have arrangeret den årlige rejse for seniorklubbens medlemmer. Den nu afsluttede rejse blev beriget med solskin fra morgen til aften og næsten vindstille alle dagene på dejlige 2 x 18 hullers golfbaner undtagen en lille byge på sidstedagen midt på formiddagen.

På turen fik vi løftet sløret for hvor rejsen går hen til næste år. Turen går til Løgstør Parkhotel med spil i Løgstør, Sebber Kloster og Hvalpsund fra 11-15 august 2015. Kirsten Weiss og Gitte Haagensen, som arrangerer turen til næste år er langt fremme med planerne og det endelige prospekt vil som sædvanlig blive offentliggjort til seniorklubbens årlige julefrokost i december.

Helge Hansen har bedt mig skrive følgende:

“Jeg vil her igennem takke alle, som har været med de 8 år hvor jeg har været turleder. Det har været nogle dejlig år, som jeg ikke har villet være foruden. Det er en fornøjelse at være sammen med så mange mennesker og jeg kan fornemme at I hvert år har glædet jer til at høre hvor turen gik hen det pågældende år. Så alt i alt er jeg overbevist om, at I har hygget jer hver gang vi har været af sted. Hermed mange tak for jeres altid positive indstilling til alt hvad vi har oplevet. Jeg ønsker samtidig at mulig held lykke fremover til vores nye turledere Kirsten Weiss & Gitte Haagensen og håber vores fremtidige ture vil fortsætte i den samme gode ånd som hidtil.

TUSIND TAK KÆRE SENIORER.”

Resultaterne blev:

Onsdag, den 6. august:

Damer:

 1. Jonna Petersen 35 point
 2. Bodil Nielsen 32 point
 3. Ulla Kjær Sørensen 31 point

Herrer:

 1. Flemming Refshøj 35 point
 2. Jørgen Laulund 34 point
 3. Svend Rønne 34 point

Torsdag. den 7. august

Damer:

 1. Vibeke Ibsen 34 point
 2. Lis Christensen 33 point
 3. Rita Nielsen 32 point

Herrer:

 1. Jesper Hansen 36 point
 2. Klaus Weiss 35 point
 3. Erik Christensen 33 point

Fredag, den 8. august:

Damer:

 1. Kirsten Eberhart 30 point
 2. Bente Aaslet 29 point
 3. Ivy Bro 28 point

Herrer:

 1. Leif Petersen 39 point
 2. Ole Fagerberg 34 point
 3. Helge Hansen 31 point

Vindere tættest på hul i vilkårlig rækkefølge kan bl.a. nævnes:

Lilian Bagger, Kirsten Weiss, Søren Hansen, Alving Pedersen, Bente Aaslet, Ivy Bro, Helge Hansen. Jesper Hansen. Ulla Sørensen. Sonja Korff, Karin Hansen, Klaus Weiss, Flemming Refshøj og Jan Sørensen.

Der var en præmie til den bedste score for alle 3 dage og det blev Jonna Pedersen og Søren Hansen.

TILLYKKE TIL ALLE VINDERNE – de havde alle gjort sig fortjent til det.

Efterskrift: “forlad aldrig spædbørn og pensionister i en varm bus”

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.