Åbningsmatch 3. april

Så oprandt da langt om længe dagen – åbningen af sommersæsonen. Golf fra rigtige teesteder og til rigtige sommergreens. Alle var enige om, at banen er rigtig flot for årstiden – det er trods alt kun den 3. april. Skiltene, bænkene og skraldespandene var nymalede, så det er en ren fornøjelse at gå rundt på banen.

Der var 55 morgenfriske seniorer til åbningsmatchen – norsk stableford. Formand Rene Brodin ønskede alle velkommen til sommersæsonen med ønsket om, at vi alle fik en god sommer med en masse god golf.

Vejret var fra morgenstunden med svage vinde og næsten skyfrit – perfekt golfvejr. I anledning af dagen fra flaget hejst – nogen har ikke  så meget forstand på slige sager, så flaget var blevet vendt forkert. En meget venlig sjæl vendte flaget i løbet af dagen – tak siger vi!

Inden vi skulle spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs var der  rigtig godt gang i salg af lodder til amerikansk lotteri og inden vi satte os til bords var lodderne solgt. Vi fik ligeledes uddelt præmier for vinterens konkurrence.

Vinderne af den gennemgående vintergolf skulle fortjent have deres  præmier. I gennemsnit har der været 10-15 hver torsdag.

Vinderne blev:

Herrer 18 huller:

  1. Keld S. Christensen
  2. Helge Jan Hansen
  3. Erik Allan Nørgaard

Damer 18 huller:

  1. Oda Weltz
  2. Jonna Pedersen
  3. Jonna Clausen

Damer 9 huller.

  1. Agnethe Dahl

Herrer 9 huller:

  1. Kurt Rasmussen

Endvidere afholdt vi auktion over malerier – malet af Ulla Sørensen. Finn Pedersen styrede med fast og hård hånd løjerne med alle de mange bud og overbud. Auktionen var en succes. Redaktionen vil gerne  sige tak til Ulla Sørensen for den flotte donation.

Vi fik ligeledes udtrukket de mange vindere af det amerikanske lotteri.

Jeg skal i øvrigt henvise til et tidligere indlæg for “golfskole med Rune” specielt arrangeret for seniorklubbens medlemmer.

Jeg vil gerne sige tak til alle for en god dag og på gensyn de kommende torsdage.

På torsdag den 10. april spiller vi normal stableford.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.